Arts3f: Tweede editie van het International Salon van de Hedendaagse Kunst
67050
post-template-default,single,single-post,postid-67050,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Arts3f: Tweede editie van het International Salon van de Hedendaagse Kunst

Arts3f: Tweede editie van het International Salon van de Hedendaagse Kunst

Van 24 tot en met 26 mei vindt in Hal 5 van Kortrijk Xpo de 2e editie van één van de betere kunstbeurzen plaats in ons land: Arts3f. De organisatie tekent garant voor maar liefst 20 events in Europa en houdt opnieuw halt in West-Vlaanderen. De keuze voor Kortrijk is simpel: kortbij Rijsel, Gent en Brussel. Een ideale uitvalsbasis dus.

Overzicht

Arts3f stelt een hoogwaardige, maar ook zeer toegankelijke beurs voor hedendaagse kunst te zijn. Er is een rijk en zeer divers aanbod, optimaal gepresenteerd vanuit diverse originele invalshoeken, hetgeen ervoor zorgt dat het geheel vrij laagdrempelig is. Leuk is het rechtstreeks contact met de internationale galerijhouders, naast de interactie met de aanwezige kunstenaars. Naast nieuwe namen noteert men er ook toppers, trendy stromingen, maar ook traditionele werken . Zo heeft de organisatie ruim 150 kunstenaars geselecteerd. Alle disciplines komen aan bod: schilderkunst, beeldhouwwerk, fotografie, installaties enz. Goed voor meer dan 3000 werken in alle stromingen, van art-brut, over abstract, expressionisme, (post)graffiti, kinetisch werk, minimalisme , pop art, tot naïeve kunst. En dat alles in een loungy, jazzy sfeer.

Alle stromingen

Enkele namen? Adrienne D, Gallerie Allart Sebastian, Capma Capron, Goodwin, KLA, Verstegen, Jonathan Léger en diverse anderen.

Praktisch: www.art3f.com – Persinfo: Alexandra Vallat via alexandra@arts3f.com of bel +33 (0)389.59.02.40

Tekst: Jempi Welkenhuyzen – foto’s: arts3f.com