Bucketlist – Stedentrips
64880
post-template-default,single,single-post,postid-64880,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Bucketlist – Stedentrips

Bucketlist – Stedentrips

Marloes de Hooge, oprichter en hoofdredacteur van ‘Travelvalley’ koos 25 steden, mooi verspreid over 5 continenten, uit die op je bucketlist of ‘to do’ lijstje zouden moeten staan.

Er zijn dichtbij steden die je als citytrip kan bezoeken (Patrijs, Lissabon, Marrakech, …) en andere die eerder een onderdeel vormen van een verre en lange trip (Sydney, Buenos Aires, Kaapstad, …). Een drietal pagina’s wijdt zij aan de toeristische troeven van elke bestemming, telkens gevolgd door de ‘ultieme stadsgids’: een lijstje met ‘mooiste uitzicht, leukste markt, leukste evenement, mooiste wandeling, culinaire tip, beste reistijd, …).

Deze tips zijn vaak nogal subjectief, zo vindt ze ‘Paris Plages’ het leukste evenement in Parijs, voor Antwerpen werd dit de Kerstmarkt, een culinaire tip in Londen: fish en chips!  En…. Antwerpen is ook goed afgestemd op fietsers!!!!!!!! Dus best enkele tips met een grote korrel zout nemen.

Geïllustreerd met mooi fotomateriaal.

Kosmos Uitgevers, 2023, 225 p, € 24,99, ISBN 978 90 4392 858 8

Recensent: Didier Van Houts