BFTP - Belgian Federation for Tourist Press | Ontdek de picknickparels van Sint-Truiden tijdens “Sint-Truiden dat proef je!”
46844
post-template-default,single,single-post,postid-46844,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Belgian Federation of Tourist Press

Ontdek de picknickparels van Sint-Truiden tijdens “Sint-Truiden dat proef je!”

Wd. burgemeester Jelle Engelbosch en schepen van toerisme Hilde Vautmans stelden tijdens een felgesmaakte picknick de zomercampagne van Toerisme Sint-Truiden voor. Het centrale thema van de zomercampagne nodigt je uit om kennis maken met al het lekkers dat je in de fruitstad kan vinden.

Blikvangers zijn de fiets- en wandelpicknicktochten doorheen het afwisselend landschap, idyllische dorpjes en reuzenstoelen rond Sint-Truiden. Niet minder dan 22 picknickparels zijn te ontdekken via fietsknooppunten of een wandelkaart, waar 8 Toeristische horecapartners een grote variatie van picknickmanden aanbieden (te consulteren via een QR-code op de picknickkaart).

Er staat nog ander lekkers op het programma: waaronder wijndegustaties op de domeinen “Gloire de Duras” en “Kitsberg”, ontbijtwandelingen en aardappelen rapen. Avonturiers kunnen kamperen in de boomgaarden incl. kampvuur.

Het Truidens erfgoed kan je ontdekken met begeleide wandelingen en een bezoek aan het stadhuis. Met de Trudopas zijn 7 monumenten individueel te bezoeken.

Voor de kinderen zijn er ravotnamiddagen, zoektochten naar de ‘de geheime code van Trudo’ en ‘schatten van vliegen’ gepland.

Info: www.visitsinttruiden.be

Perscontact: info.toerisme@sint-truiden.be
Verslag en foto’s: Didier Van Houts