BFTP - Belgian Federation for Tourist Press | Wandelbeurs in de Nekkerhal te Mechelen
19764
single,single-post,postid-19764,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Belgian Federation of Tourist Press

wandelbeurs

Wandelbeurs in de Nekkerhal te Mechelen

Wandelsport Vlaanderen vzw verenigt als erkende sportfederatie 350 Vlaamse wandelclubs en ruim 60.000 aangesloten leden. De wandelclubs staan jaarlijks garant voor zo’n 2000 wandelorganisaties, goed voor 1.700.000 deelnames.

Afgelopen weekend (29-30/09/2018) organiseerde Wandelsport Vlaanderen vzw in de Nekkerhal te Mechelen de eerste editie van de Wandelbeurs. In totaal waren er een 75-tal exposanten present. Het merendeel stelde hun wandelmogelijkheden in binnenland (27) en buitenland (25) voor. Op een twaalftal stands presenteerden de vertegenwoordigers van wandeluitrusting naast de traditionele kledij en wandelschoen ook de nieuwe accessoires die een tocht in de natuur nog aangenamer maken.
Tevens was er ook aandacht voor gezondheid en fitheid. Bij deze stands kon men informatie verkrijgen over onder andere sportvoeding, voetverzorging, blessurepreventie, …

Deze eerste editie van de Wandelbeurs nam (nog) niet de volledige Nekkerhal in beslag. Was jou vereniging dit jaar niet aanwezig op de enige beurs die volledig in het teken van wandelen staat, dan mag je op de volgende editie eigenlijk niet ontbreken.

Perscontact Kevin Vleminx – kevin.vleminx@wandelsport.be

Verslag; Tom Vermeiren